Bröllop och festlokaler för bröllop i Piteå 2017

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Festlokaler för bröllop i Piteå

Vissa festarrangörer och uthyrare av festlokaler har specialiserat sig på bröllop och bröllopsarrangemang i Piteå. Att bröllopsfesten verkligen ska bli ett minne för livet är ingen underdrift. Unna er en bröllopsfest som både ni sjࢴlva och era vänner kommer att minnas.
Planerar ni bröllop i Piteå så hittar ni bröllopsarrangörer och uthyrning av festvåningar och festlokaler för bröllop i registret nedan. Lycka till med planeringen av ert bröllop i Piteå.

Bröllop i närområdet

Kaptensgården

På Kaptensgården hjälper vi er med den mindre middagen till det största bröllopet.
Kaptensgården
Häradsvägen 9  GAMMELSTAD
Tel: 0920-25 70 17

Munkviken

Vi på munkviken har stor erfarenhet med att arrangera fester. Ta ert bröllop, barn- och ungdomsläger m.fl. till en plats vid havet.
Munkviken
Avan 130  LÖVÅNGER
Tel: 0913-108 63

Ralph Lundstengården

Ralph Lundstengården är en gård med anor från 1700-talet. Här finns det lokaler för livets alla händelser – fest, dop, bröllop, minnesstund,kick-off och konferens!

Ralph Lundstengården
Ersnäsvägen 83  LULEÅ
Tel: 0920-310 54

Alla inom Bröllop


Det finns många olika typer av lokaler för ett bröllop i Piteå. Bröllop kan firas i fantastisk herrgårdsmiljö, man kan hyra ett helt eget slott för sitt bröllop. Det gäller att tänka till beträffande en del frågor så att valet av bröllopslokal blir bra. Hur många gäster? vilken stil ska vi ha på vårt bröllop ? Besök arrangörers hemsidor, de har många bra tips och saker att tänka på. Lycka till med just ert val av bröllopslokal.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2017
 
 
pixel