Festlokal och festlokaler i Bollebygd

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 5 resultat  

Festlokal Bollebygd - Festlokaler & festvåningar i Bollebygd

Här hittar du festlokaler i Bollebygd där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prislasser och inriktningar från restauranger i Bollebygd.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Bollebygd med logi.

festlokaler i närområdet

Harrys i Alingsås

Harrys i Alingsås
Bryggaregatan 2  ALINGSÅS
Tel: 0322–127 27

Ellagården

Vår unika miljö samt breda utbud av lokaler möjliggör bröllop och bröllopsfest samtliga av årets säsonger, alla med sin charm och sin unika prägel.
Ellagården
Gamla Ryssnäsvägen 1  BORÅS
Tel: 033-430 70 00

Rävgården

Ett stenkast från Göteborg ligger Rävgården, en plats att samla nära och kära för att skapa fina minnen.
Rävgården
Smedstorp-Pl 636  RÄVLANDA
Tel: 0301-452 85

Restaurang Ullevigatan

Vi har lokaler som passar för alla events, vår största lokal rymmer 60 personer, restaurang- och festvåning för 300 personer.
Restaurang Ullevigatan
Ullevigatan 17-19  GÖTEBORG
Tel: 010-250 60 60

C V Linné

Ha er nästa fest hos oss på C V Linné.
C V Linné
Frölundagatan 118  MÖLNDAL
Tel: 010-2506924

Hyra festlokaler i Bollebygd och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Bollebygd och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Bollebygd eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Bollebygd för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Bollebygd så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Bollebygd som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Bollebygd är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Bollebygd som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Bollebygd. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Bollebygd.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel