Festlokal och festlokaler i Mörbylånga

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Festlokal Mörbylånga - Festlokaler & festvåningar i Mörbylånga

Här hittar du festlokaler i Mörbylånga där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Mörbylånga.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Mörbylånga med logi.

festlokaler i närområdet

Slottsrestaurangen Kalmar

Sagobröllop på riktigt slott med vigsel i en av landets populäraste kyrka.
Slottsrestaurangen Kalmar
Kungsgatan 1  KALMAR
Tel: 0480-100 20

Restaurang Rosengården

Vi lägger stort fokus på närproducerade färska råvaror av hög kvalitet.
Restaurang Rosengården
Stora torget  VISBY
Tel: 0498-218190

Strand Hotell Borgholm

Vi på Strand hotell är erkänt duktiga på att ta emot stora grupper och att arrangera fester, mässor, event, årsmöten och utställningar av olika slag. En del av hemligheten är....
Strand Hotell Borgholm
Villagatan 4  BORGHOLM
Tel: 0485-888 88

Alla inom festlokaler

Eksgården Hotell och Restaurang

Gårdby
38692 FÄRJESTADEN

Tel: 0485-334 50
Till webbplats >>






Hyra festlokaler i Mörbylånga och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Mörbylånga och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Mörbylånga eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Mörbylånga för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Mörbylånga så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Mörbylånga som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Mörbylånga är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Mörbylånga som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Mörbylånga. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Mörbylånga.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel