Festlokal och festlokaler i Malung-Sälen

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 1 resultat  

Festlokal Malung-Sälen - Festlokaler & festvåningar i Malung-Sälen


Här hittar du festlokaler i Malung-Sälen där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Malung-Sälen. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Malung-Sälen med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Malung-Sälen med logi.

Bröllop och fest i Sälen

Fira er stora dag på Gammelgården – ett av Sälenfjällens absoluta smultronställen.
Gammelgården Hotell & Restaurang
Sälen Tel: 0280-877 00

festlokaler i närområdet

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Festvåning Med logi Bröllop

Adressregister

Gammelgården Hotell & Restaurang

Sälen
 SÄLEN

Tel: 0280-877 00
Läs mer >>

Sankt Olof Hotell

Moravägen 11D
782 31 MALUNG

Tel: 0280-550 60


Värdshuset Lugnet

Lugnet
782 91 MALUNG

Tel: 0280-420 00Hyra festlokaler i Malung-Sälen och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Malung-Sälen och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Malung-Sälen eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Malung-Sälen för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Malung-Sälen så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Malung-Sälen som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Malung-Sälen är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Malung-Sälen som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Malung-Sälen. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Malung-Sälen.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel