Festlokal och festlokaler i Ånge

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Festlokal Ånge - Festlokaler & festvåningar i Ånge

Här hittar du festlokaler i Ånge där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prislasser och inriktningar från restauranger i Ånge.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Ånge med logi.

festlokaler i närområdet

Svartviks Herrgård

Allt som hör till fest, mat och dryck ingår. Det enda du behöver tänka på är att njuta av kvällen.
Svartviks Herrgård
Svartviksvägen 22  KVISSLEBY
Tel: 060-56 12 51
Relaterade sökningar:
Bröllop Catering Sundsvall

Alla inom festlokaler

Hotell Mittlandia

Torggatan 8
841 21 ÅNGE

Tel: 0690-124 20
Till webbplats >>


Hyra festlokaler i Ånge och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Ånge och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Ånge eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Ånge för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Ånge så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Ånge som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Ånge är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Ånge som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Ånge. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Ånge.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel