Festlokal och festlokaler i Knivsta

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 9 resultat  

Festlokal Knivsta - Festlokaler & festvåningar i Knivsta


Här hittar du festlokaler i Knivsta där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Knivsta. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Knivsta med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Knivsta med logi.

festlokaler i närområdet

Bröllop i Uppsala

Unik festlokal i Uppsala med slående utsikt över Fyrisån, en underbar plats för ett storslaget bröllop. Lokalen uthyres endast med mat och personal.
Norrlands Nation Fest & Konferens
Västra Ågatan 14  UPPSALA
Tel: 018-65 70 60

Fest hos Sven Dufva!

Tillåt oss att hjälpa dig att ordna din speciella fest. Vi dukar för upp till 240 personer!
Uppsala Mat & Fest
Dag Hammarskjölds väg 40  UPPSALA
Tel: 018 710 110

Bröllop på Villa Anna

Fira kärleken med en oförglömlig kväll. Vi hjälper er att arrangera ert drömbröllop, från det stora sagobröllopet till den lilla privata bröllopsmiddagen.
Hotel Villa Anna
Odinslund 3  UPPSALA
Tel: 018-580 20 00

Vigsel i Furusund

Går ni i giftastankar och vill ha ett härligt skärgårdsbröllop?
Furusund Värdshus
Furusunds Strandväg 2  FURUSUND
Tel: 0176-80344

BORGENS FESTSALAR

På Borgen kan vi erbjuda salar för alla tillfällen!
Borgen RESTAURANG & FESTSALAR
Orphei Drängars Plats 1  UPPSALA
Tel: 018-14 21 20

En omtyckt och historisk festplats

En av de mest omtyckta platserna för högtidsfirande i Uppsala. Välkommen till Odinsborg festvåning.
Odinsborg
Ärnavägen 4  UPPSALA
Tel: 018 - 32 35 25

Relaterade sökningar:
Uppsala Norrtälje

Hyra festlokaler i Knivsta och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Knivsta och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Knivsta eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Knivsta för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Knivsta så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Knivsta som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Knivsta är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Knivsta som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Knivsta. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Knivsta.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2023
 
 
pixel