Festlokal och festlokaler i Skurup

   Visa 4 resultat  

Festlokal Skurup - Festlokaler & festvåningar i Skurup


Här hittar du festlokaler i Skurup där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Skurup. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Skurup med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Skurup med logi.

festlokaler i närområdet

Fira bröllopsnatten på Elite Hotel Ideon

I Lunds högsta byggnad finns Elite Hotel Ideon och på översta våningen finns våra sviter som utöver modern inredning och sköna sängar även bjuder på vacker utsikt över södra Skåne.
Elite Hotel Ideon
Scheelevägen 27  LUND
Tel: 046 287 11 00

Fest med aktivitet hos O’Learys

Boka en härlig festlokal vid Ystad Arena, kombinera med aktiviteter och god mat & dryck!
O'Learys Ystad
Fridhemsgatan 27  YSTAD
Tel: 0411-89 76 00

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Lund Ystad

Adressregister

Hotell Mossbylund

Mossbystrand
274 53 ABBEKÅS

Tel: 0411-30036


Svaneholms slotts Gästgifveri & Festsalar


Tel: 0411-450 40Hyra festlokaler i Skurup och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Skurup och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Skurup eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Skurup för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Skurup så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Skurup som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Skurup är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Skurup som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Skurup. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Skurup.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel