Festlokal och festlokaler i Kungsör

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 6 resultat  

Festlokal Kungsör - Festlokaler & festvåningar i Kungsör


Här hittar du festlokaler i Kungsör där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Kungsör. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Kungsör med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Kungsör med logi.

festlokaler i närområdet

First Camp Ånnaboda – Örebro

Restaurangen har en kapacitet på 200 sittande gäster med stora glasfönster där gästerna har utsikt mot Ånnabodasjön.
First Camp Ånnaboda – Örebro
Ånnaboda 320  GARPHYTTAN
Tel: 019-29 55 00

Bröllop & fest på Sundbyholms Slott

Maskeradbal, jubileumsfest, bröllopsfest och andra temafester. Välkommen att ha din fest på slottet. Kan endast bokas med mat och dryck.
Sundbyholms Slott & Konferenshotell
Sundbyholm  ESKILSTUNA
Tel: 016 - 42 84 00

Fest på Pitcher´s

Letar du efter det perfekta stället för din konferens, kick off eller bröllopsfest? Då är biblioteket hos något för dig.
Pitchers Eskilstuna
Kriebsensgatan 5  ESKILSTUNA
Tel: 016 - 14 20 20

FESTVÅNINGEN MED MÖJLIGHETER

Ta er nästa fest till bryggorna.
Kajplats 9
Sjötullsgatan 2  VÄSTERÅS
Tel: 021 - 13 62 22

Bröllop och fest på Elite Stadshotellet

Miljön är lika inspirerande för det lilla bröllopet som för det stora. Här finns festlokaler med gott om plats för vals, tango och discodans.
Elite Stadshotellet Eskilstuna
Hamngatan 11  ESKILSTUNA
Tel: 016-540 23 00

Välkommen till en anrik bröllopslokal

Västerås Slott
Slottet 1  VÄSTERÅS
Tel: 021-480 04 67

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Örebro Västerås Eskilstuna

Hyra festlokaler i Kungsör och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Kungsör och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Kungsör eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Kungsör för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Kungsör så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Kungsör som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Kungsör är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Kungsör som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Kungsör. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Kungsör.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel