Festlokal och festlokaler i Båstad

   Visa 5 resultat  

Festlokal Båstad - Festlokaler & festvåningar i Båstad


Här hittar du festlokaler i Båstad där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Båstad. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Båstad med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Båstad med logi.

Bröllop, fest eller bemärkelsedag

Från den första anblicken av horisonten tills ni lägger er till havets sus på kvällen, blir ert bröllop, fest eller bemärkelsedag ett minne för livet.
Hovs Hallar Hotell & Restaurang AB
Hovshallavägen 160  BÅSTAD
Tel: 0431-44 83 70

festlokaler i närområdet

Hotell Erikslund

Restaurangen för festmiddagen eller företagseventet - här ryms upp till 180 personer men är lika mysigt för två.
Hotell Erikslund
Åstorpsvägen 15  ÄNGELHOLM
Tel: 0431- 415 700

Det finns så mycket att fira!

Fyller farmor 80 år? Tar din son studenten? Eller ska ni fira något speciellt med jobbet? Det finns mycket att fira och vi på Strandhotellet skräddarsyr just efter era önskemål. Boka gärna tid för ett möte.
Strandhotellet Mellbystrand
Kustvägen 39  MELLBYSTRAND
Tel: 0430-25019

Kalas - Bröllop - Fest

Ha ett helt Hotell för Er själva
Hotel Kullaberg
Gyllenstiernas Allé 16  MÖLLE
Tel: 042 – 34 70 00

Mera Festlokaler!


Adressregister

Torekov Hotell

Själaviksvägen 2
260 93 TOREKOV

Tel: 0431 471600Hyra festlokaler i Båstad och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Båstad och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Båstad eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Båstad för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Båstad så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Båstad som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Båstad är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Båstad som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Båstad. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Båstad.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel