Festlokal och festlokaler i Lessebo

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Festlokal Lessebo - Festlokaler & festvåningar i Lessebo

Här hittar du festlokaler i Lessebo där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prissklasser och inriktningar från restauranger i Lessebo.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Lessebo med logi.

festlokaler i närområdet

Getnö Gård, Kurs & Konferensgård

Lokalerna hyrs enbart ut med mat / dryck!
Getnö Gård, Kurs & Konferensgård
Getnö Gård  RYD
Tel: 0477-240 11

Boka Festvåning


Hyr vår festvåning till födelsedagen, bröllopet, företagsfesten, event, konferenser m.m. Tillsammans skräddarsyr vi ett unikt arrangemang!
4 Krogar
Vattentorget 5  VÄXJÖ
Tel: 0470-59 99 99

Hyra festlokaler i Lessebo och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Lessebo och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Lessebo eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Lessebo för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Lessebo så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Lessebo som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Lessebo är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Lessebo som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Lessebo. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Lessebo.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel