Festlokal och festlokaler i Vänersborg

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 6 resultat  

Festlokal Vänersborg - Festlokaler & festvåningar i Vänersborg

Här hittar du festlokaler i Vänersborg där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklassser och inriktningar från restauranger i Vänersborg.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Vänersborg med logi.

Ronnums Herrgård

Det finns få ställen där du kan rama in din jubileumsfest på så många olika sätt som på Ronnum; 50 års kalas, företagsfest eller annan festlighet.
Ronnums Herrgård
Ronnums Herrgård  VARGÖN
Tel: 0521-26 00 00

Hotell Hehrne

Villa Hehrne är totalrenoverad i sekelskiftesmiljö med mordern touch.
Hotell Hehrne
Dr Hehrnes väg 1  VÄNERSBORG
Tel: 0521-699 65

festlokaler i närområdet

Vigrum Krog & Kafé

Vi kan ta emot grupper från 10 till 55 personer. Allt ifrån den privata festen, bröllop eller företagets kickoff.
Vigrum Krog & Kafé
Hovby Vigrum  LIDKÖPING
Tel: 0762-148323

Mortens Krog

Är det dags för konferens, födelsedagskalas, personalfest eller någon annan form av event? var lugn, vi har lösningen!
Mortens Krog
Kungsgatan 17  UDDEVALLA
Tel: 0522-66 53 00

Gustafsbergs Badrestaurang

Fira din fest på anrika Gustafsbergs Badrestaurang där det har dansats i snart 200 år. Vi arrangerar fester för större sällskap. Hjärtligt välkomna!
Gustafsbergs Badrestaurang
Gustavsberg 465  UDDEVALLA
Tel: 0522-32060

Festmiddag

Har du något att fira? Vi har lång och gedigen erfarenhet av att arrangera festmiddagar med eller utan underhållning, för sällskap upp till 420 personer.
Konferera
Kungsgatan 25  TROLLHÄTTAN
Tel: 0520422510

Alla inom festlokaler

Hotell Hehrne

Dr Hehrnes väg 1
462 54 VÄNERSBORG

Tel: 0521-699 65
Läs mer >>

Ronnums Herrgård

Ronnums Herrgård
468 30 VARGÖN

Tel: 0521-26 00 00
Läs mer >>


Hyra festlokaler i Vänersborg och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Vänersborg och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Vänersborg eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Vänersborg för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Vänersborg så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Vänersborg som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Vänersborg är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Vänersborg som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Vänersborg. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Vänersborg.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel