Festlokal och festlokaler i Tanum

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Festlokal Tanum - Festlokaler & festvåningar i Tanum

Här hittar du festlokaler i Tanum där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prsklasser och inriktningar från restauranger i Tanum.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Tanum med logi.

TanumStrand

Vi tar emot grupper från 5-750 pers. Mysig sjöbod vid vattnet för den som vill fira avskilt, vår restaurang/eventcenter passar det stora sällskapet.
TanumStrand
Tanumstrand  GREBBESTAD
Tel: 0525-190 00

festlokaler i närområdet

Fest på Slottet!

Vad är väl en bal på slottet?
Alldeles underbar såklart!
Vi finns här för att göra ER dag precis så speciell som som ni önskar.
Torreby Slott
.  MUNKEDAL
Tel: 0524-285 30

Alla inom festlokaler

Stora Hotellet

Galärbacken 115
457 40 FJÄLLBACKA

Tel: 052531003


TanumStrand

Tanumstrand
457 95 GREBBESTAD

Tel: 0525-190 00
Läs mer >>


Hyra festlokaler i Tanum och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Tanum och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Tanum eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Tanum för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Tanum så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Tanum som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Tanum är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Tanum som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Tanum. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Tanum.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel