Festlokal och festlokaler i Svenljunga

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Festlokal Svenljunga - Festlokaler & festvåningar i Svenljunga

Här hittar du festlokaler i Svenljunga där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Svenljunga.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Svenljunga med logi.

festlokaler i närområdet

Ellagården

Vår unika miljö samt breda utbud av lokaler möjliggör bröllop och bröllopsfest samtliga av årets säsonger, alla med sin charm och sin unika prägel.
Ellagården
Gamla Ryssnäsvägen 1  BORÅS
Tel: 033-430 70 00

Borås Kongress

Att mat och dryck är en viktig del i varje lyckat möte tror vi att alla är överens om. Med kunskap, erfarenhet och nyfikenhet skapar vi minnesvärda upplevelser.
Borås Kongress
Akademiplatsen 2  BORÅS
Tel: 033- 20 27 00

Quality Hotel Grand

Vi har lång erfarenhet av bröllop och stora kalas där kvalité, trygghet och professionalism är våra ledord.
Quality Hotel Grand
Hallbergsplatsen 2  BORÅS
Tel: 033-799 00 19
Relaterade sökningar:
Borås

Hyra festlokaler i Svenljunga och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Svenljunga och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Svenljunga eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Svenljunga för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Svenljunga så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Svenljunga som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Svenljunga är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Svenljunga som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Svenljunga. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Svenljunga.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel