Festlokal och festlokaler i Hallstahammar

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Festlokal Hallstahammar - Festlokaler & festvåningar i Hallstahammar


Här hittar du festlokaler i Hallstahammar där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Hallstahammar. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Hallstahammar med logi.

festlokaler i närområdet

Unika fest och eventmöjligheter i bruksmiljö

Centralt beläget i Mälardalen, i historisk bruksmiljö från år 1607, ligger det gamla "Brukshotellet" som varsamt renoverats till en vacker funktionell Hotell och Eventanläggning.
Skultuna Brukshotell
Bruksgatan 6  SKULTUNA
Tel: 021-701 60

FESTVÅNINGEN MED MÖJLIGHETER

Ta er nästa fest till bryggorna.
Kajplats 9
Sjötullsgatan 2  VÄSTERÅS
Tel: 021 - 13 62 22

Välkommen till Di Spagna!

Piazza Di Spagna anno 1976 - Västerås äldsta kvarterskrog. I ny regi med stolthet över att få ta traditionerna in i nästa generation. Gamla minnen återberättas och nya skapas.
Piazza Di Spagna
Domkyrkoesplanaden 9  VÄSTERÅS
Tel: 021-12 42 10
Relaterade sökningar:
Västerås

Adressregister

Westerqwarn Pub & Restaurang

Västerkvarnsvägen 4
73493 KOLBÄCK

Tel: 0220-406 88Hyra festlokaler i Hallstahammar och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Hallstahammar och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Hallstahammar eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Hallstahammar för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Hallstahammar så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Hallstahammar som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Hallstahammar är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Hallstahammar som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Hallstahammar. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Hallstahammar.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2022
 
 
pixel