Festlokal och festlokaler i Ekerö

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 8 resultat  

Festlokal Ekerö - Festlokaler & festvåningar i Ekerö


Här hittar du festlokaler i Ekerö där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Ekerö. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Ekerö med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Ekerö med logi.

festlokaler i närområdet

Karamellan Drottningholm

Fira din stora dag i vackra Orangeriet vid Drottningholms slott!
Karamellan Drottningholm
Drottningholms Slott  DROTTNINGHOLM
Tel: 08- 759 00 35

Events och fester i Gamla Stan

Fester och events mitt i Stockholm i våra anrika lokaler med anor från 1500-talet. Våra valv är väl lämpade för fester och events för upp till 80 personer.
Michelangelo
Västerlångg. 62  STOCKHOLM
Tel: 08 - 21 50 99

Eatery Kungsholmen

Eatery Kungsholmen
Järnvägsgatan 20  STOCKHOLM
Tel: 070 710 34 81

Fest och Events i centrala Stockholm

Ha er fest eller event mitt i Stockholm i våra anrika lokaler med anor från 1500-talet. Passar både stora och små sällskap och vi skräddarsyr tillställningen just för er.
Tre Valv
Järntorget 83  STOCKHOLM
Tel: 08 24 24 30

Lumafabriken

Lumafabriken
Järnvägsgatan 20  STOCKHOLM
Tel: 076 072 63 32

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Stockholm

Adressregister

Karamellan Drottningholm

Drottningholms Slott
178 93 DROTTNINGHOLM

Tel: 08- 759 00 35


Skytteholm Hotell & Konferens

Skytteholm
178 90 EKERÖ

Tel: 08 560 236 00


Sånga-Säby Hotell & Konferens

Sånga-Säby
179 96 SVARTSJÖ

Tel: 08-560 480 00Hyra festlokaler i Ekerö och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Ekerö och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Ekerö eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Ekerö för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Ekerö så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Ekerö som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Ekerö är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Ekerö som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Ekerö. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Ekerö.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel