Festlokal och festlokaler i Krokom

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 3 resultat  

Festlokal Krokom - Festlokaler & festvåningar i Krokom


Här hittar du festlokaler i Krokom där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Krokom. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Krokom med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Krokom med logi.

festlokaler i närområdet

Mister French - Mötesplats för alla tillfällen

Mitt på Åre-torg hittar ni Mister French. Varför inte boka din nästa fest eller företagsevent här?
Mister French Åre
Åre Torg Årevägen 78,  ÅRE
Tel: 073 807 33 89

Bröllop i Åre - ett minne för livet…

Hos oss finns en fantastisk möjlighet att fira! Vi vill att just er fest ska bli ett minne för livet.
Buustamons Fjällgård
Buustamon 142  ÅRE
Tel: 0647-531 75

Bröllop eller Festsugen

Har du något att fira? Vi kan ta emot upp till 300 gäster, men kan även ge det lilla sällskapet något alldeles extra.
Hotel Frösöpark
Cronstads väg 2  FRÖSÖN
Tel: 063 – 16 50 00

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Östersund Åre

Hyra festlokaler i Krokom och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Krokom och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Krokom eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Krokom för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Krokom så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Krokom som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Krokom är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Krokom som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Krokom. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Krokom.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel