Festlokal och festlokaler i Emmaboda

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Festlokal Emmaboda - Festlokaler & festvåningar i Emmaboda

Här hittar du festlokaler i Emmaboda där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Emmaboda.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Emmaboda med logi.

festlokaler i närområdet

Calmar Stadshotell

Vårt anrika hotell erbjuder en unik atmosfär, perfekt för bröllop och fest. Våra 132 rum och en storslagen festvåning inbjuder till stämningsfulla bröllop och andra fester.
Calmar Stadshotell
Stortorget 14  KALMAR
Tel: 0480-49 69 00

Naturparadiset Getnö gård

Lokalerna hyrs enbart ut med mat / dryck!
Getnö Gård, Kurs & Konferensgård
Getnö Gård  RYD
Tel: 0477-240 11
Relaterade sökningar:
Kalmar Tingsryd

Hyra festlokaler i Emmaboda och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Emmaboda och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Emmaboda eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Emmaboda för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Emmaboda så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Emmaboda som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Emmaboda är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Emmaboda som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Emmaboda. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Emmaboda.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel