Festlokal och festlokaler i Strängnäs

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 8 resultat  

Festlokal Strängnäs - Festlokaler & festvåningar i Strängnäs

Här hittar du festlokaler i Strängnäs där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasseer och inriktningar från restauranger i Strängnäs.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Strängnäs med logi.

festlokaler i närområdet

Fest på Pitcher´s

Letar du efter det perfekta stället för din konferens, kick off eller bröllopsfest? Då är biblioteket hos något för dig.
Pitchers Eskilstuna
Kriebsensgatan 5  ESKILSTUNA
Tel: 016 - 14 20 20

Vilsta Sporthotell & Konferens

Skräddarsydd festlokal för 10 - 1000 personer. Vi har festmenyer som passar för alla tillfällen.
Vilsta Sporthotell & Konferens
Vasavägen 80  ESKILSTUNA
Tel: 016-51 30 80

Egen mat & dryck på Båven Country Lodge

Egen mat & dryck, vi tipsar gärna om catering mm. Här formar ni er fest helt utifrån egna önskemål. Inkluderar även rum för övernattande gäster. Fantastiska möjligheter. Mer info på hemsidan
Båven Country Lodge
Aspö  STJÄRNHOV
Tel: 0739 80 10 27

Sundbyholms Slott & Konferenshotell

Maskeradbal, jubileumsfest, bröllopsfest och andra temafester. Välkommen att ha din fest på slottet. Kan endast bokas med mat och dryck.
Sundbyholms Slott & Konferenshotell
Sundbyholm  ESKILSTUNA
Tel: 016 - 42 84 00

Hedenlunda Slott

Ta er fest till Hedenlunda Slott. Våra lokaler, kockar och kunskaper är av högsta klass. Vi kan ta emot upp till 450 gäster. Välkommen!
Hedenlunda Slott
Hedenlunda  FLEN
Tel: 0157-754 00

Kajplats 9

Ta er nästa fest till bryggorna.
Kajplats 9
Sjötullsgatan 2  VÄSTERÅS
Tel: 021 - 36 038 80

Alla inom festlokaler

Gripsholms Värdshus Hotell & Konferens

Kyrkogatan 1
647 30 MARIEFRED

Tel: 0158-70523


Hornuddens trädgård

Aspö Hornudden
645 93 STRÄNGNÄS

Tel: 0152-326 18Hyra festlokaler i Strängnäs och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Strängnäs och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Strängnäs eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Strängnäs för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Strängnäs så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Strängnäs som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Strängnäs är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Strängnäs som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Strängnäs. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Strängnäs.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel