Festlokal och festlokaler i Strängnäs

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 8 resultat  

Festlokal Strängnäs - Festlokaler & festvåningar i Strängnäs


Här hittar du festlokaler i Strängnäs där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Strängnäs. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Strängnäs med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Strängnäs med logi.

Restaurang Riva

Oavsett om du planerar en födelsedagsmiddag eller ett företagsevenemang, är Riva den perfekta platsen.
Restaurang Riva
Storgatan 38  STRÄNGNÄS
Tel: 0152 - 33 49 85

festlokaler i närområdet

Bröllop & fest på Sundbyholms Slott

Maskeradbal, jubileumsfest, bröllopsfest och andra temafester. Välkommen att ha din fest på slottet. Kan endast bokas med mat och dryck.
Sundbyholms Slott & Konferenshotell
Sundbyholm  ESKILSTUNA
Tel: 016 - 42 84 00

Festen har ni på slottet

Ta er fest till Hedenlunda Slott. Våra lokaler, kockar och kunskaper är av högsta klass. Vi kan ta emot upp till 450 gäster. Välkommen!
Hedenlunda Slott
Hedenlunda  FLEN
Tel: 0157-754 00

Välkommen till Di Spagna!

Piazza Di Spagna anno 1976 - Västerås äldsta kvarterskrog. I ny regi med stolthet över att få ta traditionerna in i nästa generation. Gamla minnen återberättas och nya skapas.
Piazza Di Spagna
Vasagatan 26  VÄSTERÅS
Tel: 021-12 42 10

Fest på Pitcher´s

Letar du efter det perfekta stället för din konferens, kick off eller bröllopsfest? Då är biblioteket hos något för dig.
Pitchers Eskilstuna
Kriebsensgatan 5  ESKILSTUNA
Tel: 016 - 14 20 20

FESTVÅNINGEN MED MÖJLIGHETER

Ta er nästa fest till bryggorna.
Kajplats 9
Sjötullsgatan 2  VÄSTERÅS
Tel: 021 - 13 62 22

Bröllop och fest på Elite Stadshotellet

Miljön är lika inspirerande för det lilla bröllopet som för det stora. Här finns festlokaler med gott om plats för vals, tango och discodans.
Elite Stadshotellet Eskilstuna
Hamngatan 11  ESKILSTUNA
Tel: 016-540 23 00

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Västerås Eskilstuna Flen

Adressregister

Edsbacka Bistro, Strängnäs

Västervikstorget 6
645 30 STRÄNGNÄS

Tel: 0152-163 00


Gripsholms Värdshus Hotell & Konferens

Kyrkogatan 1
647 30 MARIEFRED

Tel: 0159-347 50


Restaurang Riva

Storgatan 38
645 30 STRÄNGNÄS

Tel: 0152 - 33 49 85
Läs mer >>

Äleby Gård

Äleby Gård Herrgården
645 97 STALLARHOLMEN

Tel: 0705 666 222Hyra festlokaler i Strängnäs och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Strängnäs och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Strängnäs eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Strängnäs för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Strängnäs så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Strängnäs som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Strängnäs är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Strängnäs som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Strängnäs. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Strängnäs.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel