Festlokal och festlokaler i Strängnäs

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 8 resultat  

Festlokal Strängnäs - Festlokaler & festvåningar i Strängnäs


Här hittar du festlokaler i Strängnäs där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Strängnäs. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Strängnäs med logi.

Solgården - för evenemang, fest och möten.

En bygdegård i Strängnäs vid Mälaren för fest, bröllop, möten & evenemang. Lokal med scen - 80 pers.
Solgården - Sanda Lokalförening
Fornminnesvägen 1  STRÄNGNÄS
Tel: 073-615 06 99

festlokaler i närområdet

Bröllop & fest på Sundbyholms Slott

Maskeradbal, jubileumsfest, bröllopsfest och andra temafester. Välkommen att ha din fest på slottet. Kan endast bokas med mat och dryck.
Sundbyholms Slott & Konferenshotell
Sundbyholm  ESKILSTUNA
Tel: 016 - 42 84 00

Bröllop och fest på Elite Stadshotellet

Miljön är lika inspirerande för det lilla bröllopet som för det stora. Här finns festlokaler med gott om plats för vals, tango och discodans.
Elite Stadshotellet Eskilstuna
Hamngatan 11  ESKILSTUNA
Tel: 016-540 23 00

Välkommen till Di Spagna!

Piazza Di Spagna anno 1976 - Västerås äldsta kvarterskrog. I ny regi med stolthet över att få ta traditionerna in i nästa generation. Gamla minnen återberättas och nya skapas.
Piazza Di Spagna
Domkyrkoesplanaden 9  VÄSTERÅS
Tel: 021-12 42 10

Marys Café

Mary´s Café erbjuder tre härliga festlokaler i Eskilstuna.
Marys Café
Åkerbyvägen 2  ESKILSTUNA
Tel: 016-35 01 05

Festen har ni på slottet

Ta er fest till Hedenlunda Slott. Våra lokaler, kockar och kunskaper är av högsta klass. Vi kan ta emot upp till 450 gäster. Välkommen!
Hedenlunda Slott
Hedenlunda  FLEN
Tel: 0157-754 00

FESTVÅNINGEN MED MÖJLIGHETER

Ta er nästa fest till bryggorna.
Kajplats 9
Sjötullsgatan 2  VÄSTERÅS
Tel: 021 - 13 62 22

Adressregister

Elsas Kantin

Eskilstunavägen 34
645 34 STRÄNGNÄS

Tel: 0152-189 55


Solgården - Sanda Lokalförening

Fornminnesvägen 1
645 93 STRÄNGNÄS

Tel: 073-615 06 99
Läs mer >>


Hyra festlokaler i Strängnäs och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Strängnäs och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Strängnäs eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Strängnäs för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Strängnäs så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Strängnäs som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Strängnäs är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Strängnäs som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Strängnäs. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Strängnäs.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel