Festlokal och festlokaler i Munkedal

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 6 resultat  

Festlokal Munkedal - Festlokaler & festvåningar i Munkedal

Här hittar du festlokaler i Munkedal där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Munkedal.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Munkedal med logi.

Fest på Slottet!

Vad är väl en bal på slottet?
Alldeles underbar såklart!
Vi finns här för att göra ER dag precis så speciell som som ni önskar.
Torreby Slott
.  MUNKEDAL
Tel: 0524-285 30

festlokaler i närområdet

Mortens Krog

Är det dags för konferens, födelsedagskalas, personalfest eller någon annan form av event? var lugn, vi har lösningen!
Mortens Krog
Kungsgatan 17  UDDEVALLA
Tel: 0522-66 53 00

Fest på klipporna!

Lådfabriken – creative seaside accommodation
-unikt beläget, perfekt för små sällskap
LÅDFABRIKEN - creative seaside accommodation
Sollid 398  EDSHULTSHALL
Tel: 0304-52100

Fest och bröllop vid havet

I hjärtat av Bohuslän, med sitt naturnära läge och en magnifik utsikt över Koljöfjorden finns Bokenäset, en perfekt plats för fest och bröllop!
Bokenäset Hotell & Konferens AB
Bjällansås 320  UDDEVALLA
Tel: 0522-60 44 00

Lyckorna Brygga Kök & Bar

Fest & bröllop på Lyckorna Brygga i Ljungskile. Restaurangen ligger direkt vid havet och vi har öppet för bokningar hela året. Välkomna!
Lyckorna Brygga Kök & Bar
Robert Macfiesv.20  LJUNGSKILE
Tel: 0522-22255

Alla inom festlokaler

Torreby Slott

.
455 93 MUNKEDAL

Tel: 0524-285 30
Läs mer >>

Ulkeröds Gård

Ulkeröd 10
455 96 HEDEKAS

Tel: 0524-620 50Hyra festlokaler i Munkedal och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Munkedal och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Munkedal eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Munkedal för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Munkedal så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Munkedal som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Munkedal är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Munkedal som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Munkedal. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Munkedal.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel