Festlokal och festlokaler i Borlänge

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Festlokal Borlänge - Festlokaler & festvåningar i Borlänge

Här hittar du festlokaler i Borlänge där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklsser och inriktningar från restauranger i Borlänge.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Borlänge med logi.

festlokaler i närområdet

Garpenbergs Slott

Kom hit och njut av miljön, maten och servicen här på Garpenbergs Slott för en weekend och inse att detta är det perfekta stället för ert bröllop.
Garpenbergs Slott
Herrgårdsvägen 123  GARPENBERG
Tel: 0225-222 07

Festlokal i Tällberg

Hos oss på Dalecarlia tar vi gärna hand om den lilla intima festligheten.
Dalecarlia Hotell & SPA
 TÄLLBERG
Tel: 0247-891 00
Relaterade sökningar:
Hedemora Leksand

Alla inom festlokaler

Haganäs Restaurang, Konferens & Catering

Tomnäs 6 781 94 BORLÄNGE
781 94 BORLÄNGE

Tel: 0243 - 22 30 33


Restaurang Officerssalongen

Rommehedslägret 3
784 63 BORLÄNGE

Tel: 0243-23 98 90Hyra festlokaler i Borlänge och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Borlänge och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Borlänge eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Borlänge för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Borlänge så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Borlänge som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Borlänge är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Borlänge som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Borlänge. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Borlänge.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel