Festlokal och festlokaler i Borlänge

   Visa 5 resultat  

Festlokal Borlänge - Festlokaler & festvåningar i Borlänge


Här hittar du festlokaler i Borlänge där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Borlänge. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Borlänge med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Borlänge med logi.

Fest med aktivitet hos O’Learys

Boka en härlig festlokal mitt i Borlänge centrum, kombinera med aktiviteter och god mat & dryck!
O'Learys Borlänge
Borganäsvägen 48  BORLÄNGE

festlokaler i närområdet

Fira högtiderna med oss

Stabergs Krog en oas i världsarvet.
Stabergs Krog
Staberg 63  FALUN
Tel: 023-770 770

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Eventlokaler Catering Falun

Adressregister

Haganäs Restaurang, Konferens & Catering

Tomnäs 6 781 94 BORLÄNGE
781 94 BORLÄNGE

Tel: 0243 - 22 30 33


O'Learys Borlänge

Borganäsvägen 48
784 33 BORLÄNGE

Läs mer >>

Restaurang Officerssalongen

Rommehedslägret 3
784 63 BORLÄNGE

Tel: 0243-23 98 90


Sahlins Struts

Svedens Gård
781 94 BORLÄNGE

Tel: 0243-23 31 37Hyra festlokaler i Borlänge och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Borlänge och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Borlänge eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Borlänge för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Borlänge så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Borlänge som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Borlänge är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Borlänge som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Borlänge. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Borlänge.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel