Festlokal och festlokaler i Upplands-Bro

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Festlokal Upplands-Bro - Festlokaler & festvåningar i Upplands-Bro


Här hittar du festlokaler i Upplands-Bro där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Upplands-Bro. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Upplands-Bro med logi.

festlokaler i närområdet

Karamellan Drottningholm

Fira din stora dag i vackra Orangeriet vid Drottningholms slott!
Karamellan Drottningholm
Drottningholms Slott  DROTTNINGHOLM
Tel: 08- 759 00 35

Stockholms smakfullaste slott

Görvälns Slott – en kulturhistorisk skatt inbäddad av natur med sjön Mälaren som närmaste granne, endast 30 minuter ifrån Stockholms storstad.
Görvälns Slott
 JÄRFÄLLA
Tel: 08-120 002 00

Bröllop och fest på Elite Hotel Arcadia

I ett lugnt område i centrala Stockholm finns en oas med trädgård, Elite Hotel Arcadia. Här kan ni fira bröllopsmiddag för upp till 20 personer i en avskild del av hotellets restaurang.
Elite Hotel Arcadia
Körsbärsvägen 1  STOCKHOLM
Tel: 08-566 215 00
Relaterade sökningar:
Stockholm Järfälla

Adressregister

Villa Aske Konferenser

Aske allé 2
197 92 BRO

Tel: 08-584 222 00Hyra festlokaler i Upplands-Bro och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Upplands-Bro och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Upplands-Bro eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Upplands-Bro för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Upplands-Bro så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Upplands-Bro som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Upplands-Bro är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Upplands-Bro som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Upplands-Bro. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Upplands-Bro.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel