Festlokal och festlokaler i Upplands-Bro

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 4 resultat  

Festlokal Upplands-Bro - Festlokaler & festvåningar i Upplands-Bro


Här hittar du festlokaler i Upplands-Bro där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Upplands-Bro. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Upplands-Bro med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Upplands-Bro med logi.

festlokaler i närområdet

Golfbaren – The Minigolf Experience

Golfbaren är en helhetsupplevelse med minigolf som central attraktion där konceptet bygger på minigolf i kombination med god mat och dryck i sköna miljöer runt om i Stockholm.
Swing by Golfbaren
Surbrunnsgatan 46  STOCKHOLM
Tel: 08-618 61 05

Karamellan Drottningholm

Fira din stora dag i vackra Orangeriet vid Drottningholms slott!
Karamellan Drottningholm
Drottningholms Slott  DROTTNINGHOLM
Tel: 08- 759 00 35

Fabulösa fester & event på Hasselbacken

Hasselbacken har stått värd för fler firanden än vi kan räkna och vår kunniga personal hjälper er skapa den bästa festen eller firandet för just er.
Hasselbacken
Hazeliusbacken 20,  STOCKHOLM
Tel: 08-12 13 33 00

Stor festlokal i Upplands Väsby

Vi har en stor festlokal i Upplands Väsby med plats för över 220 sittande gäster eller över 300 minglandes gäster till fester, firanden, event och andra tillställningar.
Restaurang Rönnerdahls
Kanalvägen 10 A  UPPLANDS VÄSBY
Tel: 073-6151468

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Stockholm Upplands Väsby

Adressregister

Tammsvik Herrgård


Tel: 08 584 718 00


Villa Aske Konferenser

Aske allé 2
197 92 BRO

Tel: 08-584 222 00Hyra festlokaler i Upplands-Bro och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Upplands-Bro och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Upplands-Bro eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Upplands-Bro för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Upplands-Bro så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Upplands-Bro som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Upplands-Bro är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Upplands-Bro som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Upplands-Bro. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Upplands-Bro.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel