Festlokal och festlokaler i Tingsryd

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Festlokal Tingsryd - Festlokaler & festvåningar i Tingsryd

Här hittar du festlokaler i Tingsryd där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Tingsryd.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Tingsryd med logi.

Getnö Gård, Kurs & Konferensgård

Lokalerna hyrs enbart ut med mat / dryck!
Getnö Gård, Kurs & Konferensgård
Getnö Gård  RYD
Tel: 0477-240 11

festlokaler i närområdet

Boka Festvåning


Hyr vår festvåning till födelsedagen, bröllopet, företagsfesten, event, konferenser m.m. Tillsammans skräddarsyr vi ett unikt arrangemang!
4 Krogar
Vattentorget 5  VÄXJÖ
Tel: 0470-59 99 99

FEST PÅ RONNEBY BRUNN!

Vi hjälper er med den perfekta tillställningen! Vårt kök komponerar härliga menyer för just ditt evenemang.
Ronneby Brunn
 RONNEBY
Tel: 0457-750 00

Alla inom festlokaler

Getnö Gård, Kurs & Konferensgård

Getnö Gård
360 10 RYD

Tel: 0477-240 11
Läs mer >>


Hyra festlokaler i Tingsryd och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Tingsryd och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Tingsryd eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Tingsryd för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Tingsryd så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Tingsryd som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Tingsryd är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Tingsryd som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Tingsryd. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Tingsryd.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel