Festlokal och festlokaler i Järfälla

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 6 resultat  

Festlokal Järfälla - Festlokaler & festvåningar i Järfälla

Här hittar du festlokaler i Järfälla där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Järfälla.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Järfälla med logi.

Stockholms smakfullaste slott

Görvälns Slott – en kulturhistorisk skatt inbäddad av natur med sjön Mälaren som närmaste granne, endast 30 minuter ifrån Stockholms storstad.
Görvälns Slott
 JÄRFÄLLA
Tel: 08-120 002 00

festlokaler i närområdet

Festvåning & möten

Gröna Stugan
Ursviksvägen 28  SUNDBYBERG
Tel: 08- 28 14 93

Livet är en fest på Riddersviks Herrgård

På Ridderviks är du gäst på din egen fest.
Riddersviks Herrgård
Riddersviks Allé 11  HÄSSELBY
Tel: 08-380440

Stortorgskällaren

På Stortorgskällaren skapar vi vår egen tolkning av det nordiska kökets uttryck och hantverk.
Stortorgskällaren
Stortorget 7  STOCKHOLM
Tel: 08 - 10 55 33

Karamellan Drottningholm

Fira din stora dag i vackra Orangeriet vid Drottningholms slott!
Karamellan Drottningholm
Drottningholms Slott  DROTTNINGHOLM
Tel: 08- 759 00 35
Relaterade sökningar:
Slott & Herrgård Stockholm Sundbyberg

Adressregister

Görvälns Slott


Tel: 08-120 002 00
Läs mer >>

Wärdshuset Lasse Maja

Barkarby Torg 3
175 79 JÄRFÄLLA

Tel: 08-621 61 60Hyra festlokaler i Järfälla och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Järfälla och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Järfälla eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Järfälla för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Järfälla så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Järfälla som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Järfälla är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Järfälla som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Järfälla. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Järfälla.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel