Festlokal och festlokaler i Mariestad

Län: 
Kommun: 
Julbordstyp: 
   Visa 3 resultat  

Festlokal Mariestad - Festlokaler & festvåningar i Mariestad


Här hittar du festlokaler i Mariestad där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Mariestad. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Mariestad med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Mariestad med logi.

festlokaler i närområdet

Götala Herrgård

Vår privata och familjära miljö gör herrgården mycket omtyckt för högtidsdagar. Den lugna miljön inbjuder också för stillsamma minnesstunder
Götala Herrgård
Götala Herrgård  SKARA
Tel: 0511-100 75

Allas Hus

Allas Hus i Bôrna (Borgunda) erbjuder unika lokaler med historiska anor i fantastisk miljö. Passar för alla sorters fester, sammankomster, events och konferenser .
Allas Hus
Dalavägen 11, Borgunda  SKÖVDE
Tel: 072-425 18 84

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Skövde Skara

Adressregister

Norrqvarn Hotell & Konferens

Norrkvarn
548 93 LYRESTAD

Tel: 0501-507 70Hyra festlokaler i Mariestad och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Mariestad och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Mariestad eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Mariestad för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Mariestad så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Mariestad som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Mariestad är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Mariestad som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Mariestad. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Mariestad.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel