Festlokal och festlokaler i Älvsbyn

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 5 resultat  

Festlokal Älvsbyn - Festlokaler & festvåningar i Älvsbyn


Här hittar du festlokaler i Älvsbyn där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Älvsbyn. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Älvsbyn med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Älvsbyn med logi.

festlokaler i närområdet

Arrangera en fest för livet på Kaptensgården

På Kaptensgården hjälper vi er med den mindre middagen till det största bröllopet.
Kaptensgården
Häradsvägen 9  GAMMELSTAD
Tel: 0920-25 70 17

Bröllop och fest på Elite Stadshotellet

I vår fina festsal har många brudpar dansat vals och tango. Här har det skålats för jubilarer och hurrats på födelsedagar.
Elite Stadshotellet Luleå
Storgatan 15  LULEÅ
Tel: 0920-27 40 00

Bröllopsfest

Storstrand Kursgård
Mandolingatan 1  ÖJEBYN
Tel: 0730-911608

Sörbyn Lodge

Sörbyparken med sina logar och vackra omgivning passar perfekt för firande och fest.
Sörbyn Lodge
Sörbyn 222  GUNNARSBYN
Tel: 0924 22 036

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Luleå Piteå Boden

Adressregister

Storforsen Hotell & Camping

Bredsel 105
942 95 VIDSEL

Tel: 092972100Hyra festlokaler i Älvsbyn och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Älvsbyn och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Älvsbyn eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Älvsbyn för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Älvsbyn så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Älvsbyn som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Älvsbyn är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Älvsbyn som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Älvsbyn. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Älvsbyn.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel