Festlokal och festlokaler i Åstorp

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 6 resultat  

Festlokal Åstorp - Festlokaler & festvåningar i Åstorp


Här hittar du festlokaler i Åstorp där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Åstorp. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Åstorp med logi.

Nygård Event

I västerläge med fantastisk utsikt över den skånska slätten finns en stor altan. När ni hyr hos oss bestämmer ni ert arrangemang skall se ut.
Nygård Event
Nygårdavägen 80  ÅSTORP
Tel: 0702 37 32 81

Minnesvärda fester på Lydinge Resort

Vi anordnar fester i vår restaurang men hyr även ut en festvåning som rymmer 100 pers
Lydinge Resort
Lydingevägen 1  HYLLINGE
Tel: 042 22 55 46

festlokaler i närområdet

LOKALER MITT I HELSINGBORG

Bollbrolyckan - The Xperience är en av Sveriges absolut bästa festlokaler.
Bollbrolyckan
Bollbrogatan 4 - 6  HELSINGBORG
Tel: 0707-832864

Bröllop och fest på Elite Hotel Marina Plaza

Fira bröllopet med strålande utsikt över Öresund. På Elite Hotel Marina Plaza finns festlokaler för stora och små sällskap. Här finns också...
Elite Hotel Marina Plaza
Kungstorget 6  HELSINGBORG
Tel: 042-19 21 00

Kalas - Bröllop - Fest

Ha ett helt Hotell för Er själva
Hotel Kullaberg
Gyllenstiernas Allé 16  MÖLLE
Tel: 042 – 34 70 00

Bröllop och fest på Elite Hotel Mollberg

I våra festsalar har många brudpar dansat bröllopsvals samt även återkommit för att fira bomull-, silver- och guldbröllop. Byggnadens anrika historia...
Elite Hotel Mollberg
Stortorget 18  HELSINGBORG
Tel: 042-37 37 00

Adressregister

Lydinge Resort

Lydingevägen 1
265 75 HYLLINGE

Tel: 042 22 55 46
Läs mer >>

Nygård Event

Nygårdavägen 80
265 90 ÅSTORP

Tel: 0702 37 32 81
Läs mer >>


Hyra festlokaler i Åstorp och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Åstorp och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Åstorp eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Åstorp för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Åstorp så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Åstorp som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Åstorp är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Åstorp som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Åstorp. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Åstorp.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel