Festlokal och festlokaler i Åstorp

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Festlokal Åstorp - Festlokaler & festvåningar i Åstorp

Här hittar du festlokaler i Åstorp där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika priskllasser och inriktningar från restauranger i Åstorp.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Åstorp med logi.

Nygård Event

I västerläge med fantastisk utsikt över den skånska slätten finns en stor altan. När ni hyr hos oss bestämmer ni ert arrangemang skall se ut.
Nygård Event
Nygårdavägen 80  ÅSTORP
Tel: 0707215877

festlokaler i närområdet

Harrys Helsingborg

Fest på Harrys i Helsingborg.
Harrys Helsingborg
Järnvägsgatan 7  HELSINGBORG
Tel: 042-13 91 91

Oxhallen

Oxhallen är en fantastisk industrilokal belägen i söderkanten av Helsingborg. Privatpersoner och företag kan hyra lokalen för olika event.
Oxhallen
Bredgatan 25  HELSINGBORG
Tel: 0704384410
Relaterade sökningar:
Bröllop Helsingborg

Hyra festlokaler i Åstorp och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Åstorp och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Åstorp eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Åstorp för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Åstorp så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Åstorp som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Åstorp är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Åstorp som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Åstorp. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Åstorp.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel