Festlokal och festlokaler i Svedala

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 7 resultat  

Festlokal Svedala - Festlokaler & festvåningar i Svedala

Här hittar du festlokaler i Svedala där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prissklasser och inriktningar från restauranger i Svedala.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Svedala med logi.

Törringelund AB

I en avspänd miljö, med vacker och rogivande natur möts du av personlig service och omtanke. Törringelund är platsen för ert evenemang.
Törringelund AB
Hyltarpsvägen 771-39  SVEDALA
Tel: 040-44 40 10

Nötesjö Hotell

Tillsammans skräddarsyr vi Er fest. De verkligt minnesvärda tillfällena i livet förtjänar den allra bästa inramningen.
Nötesjö Hotell
Nötesjövägen 128  SVEDALA
Tel: 040-48 38 00

festlokaler i närområdet

Gästis Staffanstorp

Vi hjälper er till en oförglömlig kväll i våra underbara festlokaler. Låt oss föreslå mat och dryck som passar till just er tillställning.
Gästis Staffanstorp
Stationsvägen 2  STAFFANSTORP
Tel: 046 - 25 40 02

Sankt Markus Vinkällare

Sankt Markus Vinkällare
Stadt Hamburgsgatan 2  MALMÖ
Tel: 040-30 68 20

Moriska Paviljongen

Röd sammet, rymd & anrik historia – I Malmös vackraste festlokal gör vi din födelsedag, årsgala, prisceremoni eller bröllop till något alldeles extra.
Moriska Paviljongen
Norra Parkgatan 2 - Folkets park  MALMÖ
Tel: 040-685 40 30

Margareta Paviljongen

Margareta Paviljongen är ett perfekt ställe för din fest. Trevlig och ljus festlokal. Passar utmärkt till bröllop och firmafest. Obs ej egen mat-dryck.
Margareta Paviljongen
Margaretavägen  MALMÖ
Tel: 040-967636

Bergakungen - Använd gärna egen mat & dryck

Bergakungen är salen för skräddarsydda fester. En centralt belägen festsal där ni får använda er av den catering ni vill samt ta med egen dryck.
Bergakungens sal
Betaniaplan 4  MALMÖ
Tel: 040-769 30

Alla inom festlokaler

Nötesjö Hotell

Nötesjövägen 128
233 91 SVEDALA

Tel: 040-48 38 00
Läs mer >>

Törringelund AB

Hyltarpsvägen 771-39
233 92 SVEDALA

Tel: 040-44 40 10
Läs mer >>


Hyra festlokaler i Svedala och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Svedala och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Svedala eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Svedala för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Svedala så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Svedala som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Svedala är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Svedala som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Svedala. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Svedala.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel