Festlokal och festlokaler i Öckerö

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 5 resultat  

Festlokal Öckerö - Festlokaler & festvåningar i Öckerö


Här hittar du festlokaler i Öckerö där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Öckerö. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Öckerö med logi.

festlokaler i närområdet

Röda Sten Cafe & Restaurang

Restaurang Röda Sten är ett familjeföretag som gör all matlagning och bakning på plats.
Röda Sten Cafe & Restaurang
Röda sten 1  GÖTEBORG
Tel: 031-120012

Lyckholms Restaurang & Konferens

Den vackra Disponentvillan har historien, atmosfären och lokalerna som lämpar sig till en trevlig fest!
Lyckholms Restaurang & Konferens
Nellickevägen 22  GÖTEBORG
Tel: 010-2506020

BRÖLLOP & FEST

Tag bröllopsskålen eller välkomstdrinken på terrassen vid havet. Gå sedan in i den vackert dukade festvåningen och avnjut en härlig middag.
Långedrags Värdshus
Talattagatan 24  VÄSTRA FRÖLUNDA
Tel: 031-29 20 60

Fest på Glenn sportsbar.

Glenn Sportsbar står för sport med en härligare kvarterskrogskänsla som erbjuder fantastisk service.
Glenn Sportbar
GAMLESTAN eller  FRÖLUNDA TORG
Tel: 031-757 77 77
Relaterade sökningar:
Göteborg

Adressregister

Tullhuset Restaurang

Västra vägen 3
475 42 HÖNÖ

Tel: 031 97 69 00Hyra festlokaler i Öckerö och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Öckerö och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Öckerö eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Öckerö för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Öckerö så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Öckerö som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Öckerö är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Öckerö som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Öckerö. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Öckerö.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2022
 
 
pixel