Festlokal och festlokaler i Överkalix

   Visa 4 resultat  

Festlokal Överkalix - Festlokaler & festvåningar i Överkalix


Här hittar du festlokaler i Överkalix där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Överkalix. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Överkalix med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Överkalix med logi.

festlokaler i närområdet

Bröllop och fest på Elite Stadshotellet

I vår fina festsal har många brudpar dansat vals och tango. Här har det skålats för jubilarer och hurrats på födelsedagar.
Elite Stadshotellet Luleå
Storgatan 15  LULEÅ
Tel: 0920-27 40 00

Sörbyn Lodge

Sörbyparken med sina logar och vackra omgivning passar perfekt för firande och fest.
Sörbyn Lodge
Sörbyn 222  GUNNARSBYN
Tel: 0924 22 036

Arrangera en fest för livet på Kaptensgården

På Kaptensgården hjälper vi er med den mindre middagen till det största bröllopet.
Kaptensgården
Häradsvägen 9  GAMMELSTAD
Tel: 0920-25 70 17

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Luleå Boden

Adressregister

Grand Arctic Hotel

Bulandsgatan 4
956 31 ÖVERKALIX

Tel: 0926-795 30


Jockfall Turist och Konferens

Tjärvägen
956 31 ÖVERKALIX

Tel: 0926-600 33Hyra festlokaler i Överkalix och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Överkalix och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Överkalix eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Överkalix för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Överkalix så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Överkalix som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Överkalix är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Överkalix som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Överkalix. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Överkalix.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel