Festlokal och festlokaler i Ljungby

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 5 resultat  

Festlokal Ljungby - Festlokaler & festvåningar i Ljungby


Här hittar du festlokaler i Ljungby där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Ljungby. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Ljungby med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Ljungby med logi.

festlokaler i närområdet

Bröllopsfest på slottet!

Gör er bröllopsfest oförglömlig på Svarta Örnshuset där vi skräddarsyr er dag i minsta detalj.
Svarta Örnshuset
Erik Dahlbergsgatan 2  HALMSTAD
Tel: 035-10 30 89

Chalenius & Fredins Mat o Event

Bjud in till en trevlig helkväll. Hyr hela lokalen med stjärnkock, matupplevelser och underhållning.
Chalenius & Fredins Mat o Event
Kristenehedsvägen 1 (Rejmes)  HALMSTAD
Tel: 035-10 68 06

Madame Brasseri & Café

Gummifabrikens evenemangslokaler med unika och inspirerande miljöer passar perfekt för både konserter, teatrar, företagsevent och mindre eller större privata fester.
Madame Brasseri & Café
Jönköpingsvägen 15  VÄRNAMO
Tel: 0370-61 55 80

Mera Julbord!


Relaterade sökningar:
Halmstad Värnamo

Adressregister

Gästgivaregården Ljungby

Gamla torget
341 35 LJUNGBY

Tel: 0372-127 50


Hotel Terraza

Stora Torget 1
341 30 LJUNGBY

Tel: 0372-135 60Hyra festlokaler i Ljungby och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Ljungby och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Ljungby eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Ljungby för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Ljungby så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Ljungby som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Ljungby är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Ljungby som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Ljungby. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Ljungby.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2023
 
 
pixel