Festlokal och festlokaler i Gnesta

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 7 resultat  

Festlokal Gnesta - Festlokaler & festvåningar i Gnesta


Här hittar du festlokaler i Gnesta där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Gnesta. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Gnesta med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Gnesta med logi.

festlokaler i närområdet

Restaurang Riva

Oavsett om du planerar en födelsedagsmiddag eller ett företagsevenemang, är Riva den perfekta platsen.
Restaurang Riva
Storgatan 38  STRÄNGNÄS
Tel: 0152 - 33 49 85

Hela hotellet för ert bröllop eller fest

Blommenhof hotell hittar ni i en skogsdunge, endast 2km från Nyköpings centrum. Trots närheten till staden råder en lugn atmosfär och naturlig miljö. Till ert bröllop eller er fest har ni möjlighet att hyra hela hotellet exklusivt för ert arrangemang.
Blommenhof Hotell
Blommenhovsvägen 41  NYKÖPING
Tel: 0155-20 20 60

Fest och Eventlokal i Nyköping

Hos oss kan du fira med bara de närmsta eller med halva stan. Vi har såväl stora och flexibla som små, personliga och unikt inredda lokaler.
Scandic Stora Hotellet
Brunnsgatan 31  NYKÖPING
Tel: 0155-29 35 00

Fest och bröllop mitt i Sörmland 

I hjärtat av Sörmland har Öster Malma slott blickat ut över malmasjön i snart 350 år. Med vilt kött från eget slakteri får ni en oförglömlig fest.
Öster Malma
Öster Malma  NYKÖPING
Tel: 0155 246228

Festen har ni på slottet

Ta er fest till Hedenlunda Slott. Våra lokaler, kockar och kunskaper är av högsta klass. Vi kan ta emot upp till 450 gäster. Välkommen!
Hedenlunda Slott
Hedenlunda  FLEN
Tel: 0157-754 00

Fest och bröllop på slottet i unika historiska miljöer

Vad är väl en bal på slottet? Jo, alldeles alldeles.. underbar! I Nyköpings vackraste festvåning har vi breddat konceptet vid uthyrning.
Nyköpingshus
Vallgatan 2  NYKÖPING
Tel: 0155-21 26 00

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Nyköping Strängnäs Flen

Adressregister

Södertuna Slott

Södertuna Gård
64691 GNESTA

Tel: 0158-705 00Hyra festlokaler i Gnesta och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Gnesta och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Gnesta eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Gnesta för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Gnesta så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Gnesta som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Gnesta är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Gnesta som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Gnesta. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Gnesta.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel