Festlokal och festlokaler i Boxholm

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Festlokal Boxholm - Festlokaler & festvåningar i Boxholm

Här hittar du festlokaler i Boxholm där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prissklasser och inriktningar från restauranger i Boxholm.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Boxholm med logi.

festlokaler i närområdet

Badhotellet

Vi på Badhotellet tror inte på ett minne för livet, utan på flera. Ett vackert bröllop, ett jublande 30-årskalas eller en intim släktmiddag.
Badhotellet
Ågatan 16  TRANÅS
Tel: 0140-462 00

Alla inom festlokaler

Hotell Sommarhagen

Malexander Sommarhagen
590 14 BOXHOLM

Tel: 0142-300 37Hyra festlokaler i Boxholm och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Boxholm och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Boxholm eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Boxholm för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Boxholm så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Boxholm som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Boxholm är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Boxholm som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Boxholm. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Boxholm.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel