Festlokal och festlokaler i Sandviken

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 6 resultat  

Festlokal Sandviken - Festlokaler & festvåningar i Sandviken

Här hittar du festlokaler i Sandviken där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prislasser och inriktningar från restauranger i Sandviken.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Sandviken med logi.

festlokaler i närområdet

Engeltofta

Bröllop, födelsedagar, företagsevent om.m. Engeltofta är det kloka valet. Inramningen med slottsparken och havet gör att vi kan erbjuda en helhetslösning som lätt blir oförglömlig.
Engeltofta
Bönavägen 118  GÄVLE
Tel: 026-996 60

HIPP, HIPP HURRA!

Söderhielmska är en självklar plats för födelsedagar, bröllop, kick-off eller för ert jubileum!
Söderhielmska Gården
Södra Kungsgatan 23  GÄVLE
Tel: 070-0604587

Bröllop och fest på Elite Grand Hotel

Man skulle kunna tro att Elite Grand Hotel är byggt för minnesvärda fester och bröllop. Här finns vackra festsalar för upp till 90 personer….
Elite Grand Hotel Gävle
Kyrkogatan 28  GÄVLE
Tel: 026-400 73 00
Relaterade sökningar:
Gävle

Adressregister

Högbo Brukshotell

Hans Hiertas väg 5, Högbo Bruk
811 22 SANDVIKEN

Tel: 026-24 52 00


Årsunda Strandbad

Storsjövägen 1
810 22 ÅRSUNDA

Tel: 026-29 08 00


Äventyrs Service

Hans Hiertas väg 17
811 92 SANDVIKEN

Tel: 026-21 50 01Hyra festlokaler i Sandviken och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Sandviken och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Sandviken eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Sandviken för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Sandviken så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Sandviken som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Sandviken är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Sandviken som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Sandviken. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Sandviken.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel