Festlokal och festlokaler i Lekeberg

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Festlokal Lekeberg - Festlokaler & festvåningar i Lekeberg

Här hittar du festlokaler i Lekeberg där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Lekeberg.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Lekeberg med logi.

festlokaler i närområdet

Bröllop på Lunedet

Bröllop på Lunedet är något utöver det vanliga. Låt oss hjälpa till på Er stora dag.
Lunedet Camping Café Restaurang
Lunedet  KARLSKOGA
Tel: 0586-150 82

Ånnaboda Storstenshöjden

Restaurangen har en kapacitet på 200 sittande gäster med stora glasfönster där gästerna har utsikt mot Ånnabodasjön.
Ånnaboda Storstenshöjden
Ånnaboda 320  GARPHYTTAN
Tel: 019-29 55 00

Bröllop på Åkerby Herrgård

Låt Ert bröllop gå i kärlekens tecken!
Åkerby Herrgård
Fåsjöhyttan  NORA
Tel: 0587-912 10

Strike Bowling

Strike Bowling
Östra Bangatan 7  ÖREBRO
Tel: 019 - 123 799

Hyra festlokaler i Lekeberg och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Lekeberg och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Lekeberg eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Lekeberg för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Lekeberg så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Lekeberg som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Lekeberg är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Lekeberg som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Lekeberg. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Lekeberg.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel