Festlokal och festlokaler i Tomelilla

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 3 resultat  

Festlokal Tomelilla - Festlokaler & festvåningar i Tomelilla


Här hittar du festlokaler i Tomelilla där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Tomelilla. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Tomelilla med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Tomelilla med logi.

Landet Bed and Breakfast

Vi skräddarsyr ert Bröllop, Fest, Dop, Konfirmation, Födelsedag, Möhippa, Firmafest m.m.
Ni kan även boka till boende hos oss.
Landet Bed and Breakfast
Ramsåsa 608  TOMELILLA
Tel: 0417-134 83

festlokaler i närområdet

MÖTEN & FEST PÅ BODELSSONS

Det lilla hotellet med stora famnen. Ett perfekt ställe att mötas på.
Bodelssons by the sea
Släbovägen 7E  FJÄLKINGE
Tel: 044–77 77 777

Fest med aktivitet hos O’Learys

Boka en härlig festlokal vid Ystad Arena, kombinera med aktiviteter och god mat & dryck!
O'Learys Ystad
Fridhemsgatan 27  YSTAD
Tel: 0411-89 76 00

Mera Festlokaler!


Adressregister

Landet Bed and Breakfast

Ramsåsa 608
273 97 TOMELILLA

Tel: 0417-134 83
Läs mer >>


Hyra festlokaler i Tomelilla och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Tomelilla och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Tomelilla eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Tomelilla för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Tomelilla så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Tomelilla som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Tomelilla är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Tomelilla som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Tomelilla. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Tomelilla.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel