Festlokal och festlokaler i Kumla

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Festlokal Kumla - Festlokaler & festvåningar i Kumla

Här hittar du festlokaler i Kumla där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prsklasser och inriktningar från restauranger i Kumla.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Kumla med logi.

festlokaler i närområdet

First Camp Ånnaboda – Örebro

Restaurangen har en kapacitet på 200 sittande gäster med stora glasfönster där gästerna har utsikt mot Ånnabodasjön.
First Camp Ånnaboda – Örebro
Ånnaboda 320  GARPHYTTAN
Tel: 019-29 55 00

Restaurang Svalan

Alla har vi väl någon gång haft huvudbry inför en fest eller stort arrangemang. Hur löser vi matfrågan? Var ska vi vara?
Restaurang Svalan
Brunnsparken  ÖREBRO
Tel: 019-240066

Bröllop och fest på Elite Stora Hotellet/Örebro Slott

På Elite Stora Hotellet och Örebro Slott kan drömmen om en bal på slottet bli en verklighet. Här väntar unika festsalar både på hotellet och på slottet.
Elite Stora Hotellet, Örebro
Drottninggatan 1  ÖREBRO
Tel: 019-15 69 00
Relaterade sökningar:
Örebro

Adressregister

Götabro Kurs och konferensgård

Götabro 6370
692 93 KUMLA

Tel: 0585-262 10Hyra festlokaler i Kumla och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Kumla och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Kumla eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Kumla för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Kumla så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Kumla som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Kumla är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Kumla som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Kumla. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Kumla.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel