Festlokal och festlokaler i Skellefteå

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 5 resultat  

Festlokal Skellefteå - Festlokaler & festvåningar i Skellefteå


Här hittar du festlokaler i Skellefteå där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Skellefteå. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Skellefteå med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Skellefteå med logi.

Munkviken

Vi på munkviken har stor erfarenhet med att arrangera fester. Ta ert bröllop, barn- och ungdomsläger m.fl. till en plats vid havet.
Munkviken
Munkviken 130  LÖVÅNGER
Tel: 0913-108 63

festlokaler i närområdet

ORDINÄRT ELLER SUCCÉ?

Våra vackra, anrika festsalar med högt i tak och utsikt över staden ger festen en skimrande inramning. Stilfullt, klassiskt, vackert – en fest med stil.
Rex Umeå
Rådhustorget  UMEÅ
Tel: 090-70 60 50

Bröllopsfest

Storstrand Kursgård
Mandolingatan 1  ÖJEBYN
Tel: 0730-911608

Bröllop och fest på Elite Hotel Mimer

Vad sägs om en bröllopsfest i en skolbyggnad från tidigt 1900-tal som numera är vårt vackra Elite Hotel Mimer?
Elite Hotel Mimer
Kungsgatan 75  UMEÅ
Tel: 090-203 94 00

Mera Festlokaler!


Adressregister

Munkviken

Munkviken 130
93294 LÖVÅNGER

Tel: 0913-108 63
Läs mer >>

Stiftsgården Konferens & Hotell

Brännavägen 25
931 44 SKELLEFTEÅ

Tel: 0910-725700Hyra festlokaler i Skellefteå och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Skellefteå och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Skellefteå eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Skellefteå för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Skellefteå så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Skellefteå som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Skellefteå är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Skellefteå som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Skellefteå. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Skellefteå.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel