Festlokal och festlokaler i Sjöbo

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 5 resultat  

Festlokal Sjöbo - Festlokaler & festvåningar i Sjöbo


Här hittar du festlokaler i Sjöbo där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Sjöbo. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Sjöbo med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Sjöbo med logi.

Bröllop och fest på Bjärsjölagårds Slott

En pärla, omsorgsfullt bevarad och renoverad med största varsamhet, som erbjuder allt ni kan önska för ett drömbröllop året runt.
Bjärsjölagårds Slott
Bjärsjölagård  SJÖBO
Tel: 041-54 12 90

festlokaler i närområdet

Fira bröllopsnatten på Elite Hotel Ideon

I Lunds högsta byggnad finns Elite Hotel Ideon och på översta våningen finns våra sviter som utöver modern inredning och sköna sängar även bjuder på vacker utsikt över södra Skåne.
Elite Hotel Ideon
Scheelevägen 27  LUND
Tel: 046 287 11 00

Landet Bed and Breakfast

Vi skräddarsyr ert Bröllop, Fest, Dop, Konfirmation, Födelsedag, Möhippa, Firmafest m.m.
Ni kan även boka till boende hos oss.
Landet Bed and Breakfast
Ramsåsa 608  TOMELILLA
Tel: 0417-134 83

Fest med aktivitet hos O’Learys

Boka en härlig festlokal vid Ystad Arena, kombinera med aktiviteter och god mat & dryck!
O'Learys Ystad
Fridhemsgatan 27  YSTAD
Tel: 0411-89 76 00

Mera Festlokaler!


Adressregister

Bjärsjölagårds Slott

Bjärsjölagård
275 95 SJÖBO

Tel: 041-54 12 90
Läs mer >>

Sjöbo Gästgivaregård

Gamla torg 7
27530 SJÖBO

Tel: 0416-120 75Hyra festlokaler i Sjöbo och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Sjöbo och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Sjöbo eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Sjöbo för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Sjöbo så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Sjöbo som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Sjöbo är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Sjöbo som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Sjöbo. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Sjöbo.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel