Festlokal och festlokaler i Upplands Väsby

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 5 resultat  

Festlokal Upplands Väsby - Festlokaler & festvåningar i Upplands Väsby


Här hittar du festlokaler i Upplands Väsby där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Upplands Väsby. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Upplands Väsby med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Upplands Väsby med logi.

Stor festlokal i Upplands Väsby

Vi har en stor festlokal i Upplands Väsby med plats för över 220 sittande gäster eller över 300 minglandes gäster till fester, firanden, event och andra tillställningar.
Restaurang Rönnerdahls
Kanalvägen 10 A  UPPLANDS VÄSBY
Tel: 073-6151468

festlokaler i närområdet

Restaurang Pont fest vid vattnet

Restaurang Pont, hit kommer våra gäster med bil, båt eller sjöflyg. Med vår breda meny och skilda miljöer har vi något att erbjuda för alla tillfällen.
Restaurang PONT
Catalinatorget 19  TÄBY
Tel: 08-756 32 20

Fabulösa fester & event på Hasselbacken

Hasselbacken har stått värd för fler firanden än vi kan räkna och vår kunniga personal hjälper er skapa den bästa festen eller firandet för just er.
Hasselbacken
Hazeliusbacken 20,  STOCKHOLM
Tel: 08-12 13 33 00

Fest, bröllop eller dop på Sundsta

Skräddarsytt bröllop i vacker lantmiljö. Sundsta Säteri är även perfekt för svensexan/möhippan med roliga aktiviteter som paintball, golf och folkrace.
Sundsta Säteri AB
Sundstavägen 115  NORRTÄLJE
Tel: 0175 60554

Catering - när den är som bäst

Oavsett Era behov, så ordnar vi med allt. Bufféer, Smörgåstårtor, Landgångar m.m. Vi har även öppet helger för catering.
Jaktvillan
Leverantörsvägen 1tr  TÄBY
Tel: 08-7569557

Mera Festlokaler!


Adressregister

Restaurang Rönnerdahls

Kanalvägen 10 A
194 61 UPPLANDS VÄSBY

Tel: 073-6151468
Läs mer >>


Hyra festlokaler i Upplands Väsby och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Upplands Väsby och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Upplands Väsby eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Upplands Väsby för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Upplands Väsby så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Upplands Väsby som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Upplands Väsby är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Upplands Väsby som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Upplands Väsby. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Upplands Väsby.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel