Festlokal och festlokaler i Ludvika

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Festlokal Ludvika - Festlokaler & festvåningar i Ludvika

Här hittar du festlokaler i Ludvika där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prissklasser och inriktningar från restauranger i Ludvika.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Ludvika med logi.

festlokaler i närområdet

Grythyttans Gästgivaregård

Här finns möjlighet för bröllopsmiddagar och andra festarrangemang. Hos oss har ni även möjlighet att abonnera hela Gästgivaregården.
Grythyttans Gästgivaregård
Prästgatan 2  GRYTHYTTAN
Tel: 0591-633 00

Hellefors Herrgård

Det känns som att huset älskar fest och bröllop, ja på något sätt känns det som att huset älskar att bli dekorerat.
Hellefors Herrgård
Svedbergsvägen 2  HÄLLEFORS
Tel: 0591-100 89

En plats med kärlek till skogen!

Här på Gammelkroppa finner ni en personlig och omtänksam miljö med skogen i fokus. Anläggningen är som gjord för att ställa till med fest och möjligheterna är oändliga!
Gammelkroppa
Gammelkroppa  FILIPSTAD
Tel: 0590-910 10

Loka Brunn

Loka Brunn är som gjort för att fira speciella tillfällen som släktträffar, födelsedagar och bröllop. Vi erbjuder färdiga bröllopspaket eller skräddarsyr gärna arrangemang efter era önskemål!
Loka Brunn
 GRYTHYTTAN
Tel: 0591-631 00
Relaterade sökningar:
Filipstad Hällefors

Hyra festlokaler i Ludvika och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Ludvika och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Ludvika eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Ludvika för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Ludvika så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Ludvika som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Ludvika är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Ludvika som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Ludvika. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Ludvika.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel