Festlokal och festlokaler i Ludvika

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Festlokal Ludvika - Festlokaler & festvåningar i Ludvika


Här hittar du festlokaler i Ludvika där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Ludvika. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Ludvika med logi.

Vällagad, smakrik mat med fräscha råvaror

VÄLLAGAD, SMAKRIK MAT MED FRÄSCHA RÅVAROR.
För såväl till det lilla sällskapet som till det stora kalaset. Välkommen med din beställning!
Räfsnäsgården
Räfsnäsvägen 60  LUDVIKA
Tel: 0708648661

festlokaler i närområdet

Hellefors Herrgård

Det känns som att huset älskar fest och bröllop, ja på något sätt känns det som att huset älskar att bli dekorerat.
Hellefors Herrgård
Svedbergsvägen 2  HÄLLEFORS
Tel: 0591-100 89

Adressregister

Gammelgårdens Catering & Konferens AB

Nils Nils gata 7
771 53 LUDVIKA

Tel: 0240- 178 45


Räfsnäsgården

Räfsnäsvägen 60
771 94 LUDVIKA

Tel: 0708648661
Läs mer >>


Hyra festlokaler i Ludvika och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Ludvika och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Ludvika eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Ludvika för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Ludvika så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Ludvika som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Ludvika är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Ludvika som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Ludvika. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Ludvika.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2022
 
 
pixel