Festlokal och festlokaler i Södertälje

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 5 resultat  

Festlokal Södertälje - Festlokaler & festvåningar i Södertälje

Här hittar du festlokaler i Södertälje där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Södertälje.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Södertälje med logi.

festlokaler i närområdet

Nynäsgården Hotell & Konferens

Bröllop & Fest på Nynäsgården.
Festlokal och catering för stora som små tillställningar.
Nynäsgården Hotell & Konferens
Telegrafgatan 41  NYNÄSHAMN
Tel: 08-520 205 90

Hornuddens trädgård

Boka ditt nästa företagsevent och konferens där det serveras kravmärkt mat, välkommen till Hornuddens Trädgård.
Hornuddens trädgård
Aspö Hornudden  STRÄNGNÄS
Tel: 0152-326 18

Alla inom festlokaler

Engsholms Slott

Mörkö
153 93 MÖRKÖ

Tel: 08-551 551 00


Telgias Salonger

Telgias Salonger
151 45 SÖDERTÄLJE

Tel: 08 - 550 370 04


Tom Tits Experiment AB

Storgatan 33
151 36 SÖDERTÄLJE

Tel: 0855022500Hyra festlokaler i Södertälje och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Södertälje och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Södertälje eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Södertälje för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Södertälje så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Södertälje som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Södertälje är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Södertälje som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Södertälje. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Södertälje.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel