Festlokal och festlokaler i Skara

Län: 
Kommun: 
Julbordstyp: 
   Visa 5 resultat  

Festlokal Skara - Festlokaler & festvåningar i Skara


Här hittar du festlokaler i Skara där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Skara. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Skara med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Skara med logi.

Götala Herrgård

Vår privata och familjära miljö gör herrgården mycket omtyckt för högtidsdagar. Den lugna miljön inbjuder också för stillsamma minnesstunder
Götala Herrgård
Götala Herrgård  SKARA
Tel: 0511-100 75

festlokaler i närområdet

Flämslätt stifts- & kursgård

Flämslätt är en harmonisk symfoni av god mat och service. Hjärtligt välkomna!
Flämslätt stifts- & kursgård
 LERDALA
Tel: 0511-304 40

Allas Hus

Allas Hus i Bôrna (Borgunda) erbjuder unika lokaler med historiska anor i fantastisk miljö. Passar för alla sorters fester, sammankomster, events och konferenser .
Allas Hus
Dalavägen 11, Borgunda  SKÖVDE
Tel: 072-425 18 84

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Slott & Herrgård Bröllop Skövde

Adressregister

Götala Herrgård

Götala Herrgård
532 94 SKARA

Tel: 0511-100 75
Läs mer >>

Kråks Värdshus

Stadsträdgården
532 31 SKARA

Tel: 0709 300 175


Skara Konsthotell

Vilangatan 4
532 37 SKARA

Tel: 0511-31 00 00Hyra festlokaler i Skara och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Skara och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Skara eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Skara för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Skara så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Skara som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Skara är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Skara som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Skara. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Skara.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel