Festlokal och festlokaler i Hylte

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 6 resultat  

Festlokal Hylte - Festlokaler & festvåningar i Hylte


Här hittar du festlokaler i Hylte där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Hylte. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Hylte med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Hylte med logi.

festlokaler i närområdet

Chalenius & Fredins Mat o Event

Bjud in till en trevlig helkväll. Hyr hela lokalen med stjärnkock, matupplevelser och underhållning.
Chalenius & Fredins Mat o Event
Kristenehedsvägen 1 (Rejmes)  HALMSTAD
Tel: 035-10 68 06

Nya fest- och eventlokaler i Halmstad

Boka ert kommande event hos oss på Profilhotels Halmstad Plaza! Vi har sprillans nya eventytor där vår största lokal erbjuder plats för upp till 300 personer.
ProfilHotels Halmstad Plaza
Anna Lindhs Plats 1  HALMSTAD
Tel: 035-240 1000

Fester och bröllop

Vi har under årens lopp arrangerat hundratals bröllopsfester och andra fester. Med vår erfarenhet vet vi hur arrangemanget blir lyckat.
Hestravikens Hotell och Restaurang
Vik  HESTRA
Tel: 0370-33 68 00

Bröllop och fest på landet

Lantligt men nära till det mesta mitt i Halland har gjort oss till en populär plats att fira bröllopsfesten på.
Gits Gård
Stafsinge 615  FALKENBERG
Tel: 0346-49575

Bröllopsfest på slottet!

Gör er bröllopsfest oförglömlig på Svarta Örnshuset där vi skräddarsyr er dag i minsta detalj.
Svarta Örnshuset
Erik Dahlbergsgatan 2  HALMSTAD
Tel: 035-10 30 89

Isaberg Höganloft

Ska du ha fest? Restaurang Höganloft ligger naturskönt med utsikt över Isaberg och är den perfekta platsen för olika festarrangemang, företagsjubileum, studentbaler och bröllop .
Isaberg Höganloft
Isabergs Fritidsby  HESTRA
Tel: 0370-33 97 58

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Halmstad Falkenberg Gislaved

Hyra festlokaler i Hylte och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Hylte och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Hylte eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Hylte för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Hylte så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Hylte som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Hylte är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Hylte som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Hylte. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Hylte.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel