Festlokal och festlokaler i Sala

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Festlokal Sala - Festlokaler & festvåningar i Sala

Här hittar du festlokaler i Sala där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Sala.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Sala med logi.

Sala Silvergruva

Sala Silvergruva är den perfekta platsen för att hålla festen, vare sig det handlar om bröllop, barnkalas eller 50-årsskivan. Med mera.
Sala Silvergruva
Dr. Christinas väg  SALA
Tel: 0224-67 72 60

festlokaler i närområdet

Unika fest och eventmöjligheter

Centralt beläget i Mälardalen, i historisk bruksmiljö från år 1607, ligger det gamla "Brukshotellet" som varsamt renoverats till en vacker funktionell Hotell och Eventanläggning.
Skultuna Brukshotell
Bruksgatan 6  SKULTUNA

Kajplats 9

Ta er nästa fest till bryggorna.
Kajplats 9
Sjötullsgatan 2  VÄSTERÅS
Tel: 021 - 36 038 80

Alla inom festlokaler

Sala Silvergruva

Dr. Christinas väg
733 36 SALA

Tel: 0224-67 72 60
Läs mer >>

Sätra Brunn Konferens & Spa

Sätra Brunn
733 95 SALA

Tel: 0224-546 00Hyra festlokaler i Sala och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Sala och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Sala eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Sala för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Sala så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Sala som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Sala är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Sala som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Sala. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Sala.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel