Festlokal och festlokaler i Skövde

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 6 resultat  

Festlokal Skövde - Festlokaler & festvåningar i Skövde

Här hittar du festlokaler i Skövde där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika priskllasser och inriktningar från restauranger i Skövde.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Skövde med logi.

festlokaler i närområdet

Forshems Gästgivaregård

Välkomna till Sveriges äldsta gästgivaregård i Forshem vid Kinnekulle
Forshems Gästgivaregård
Forshem  HÄLLEKIS
Tel: 0501-420 55

Vigrum Krog & Kafé

Vi kan ta emot grupper från 10 till 55 personer. Allt ifrån den privata festen, bröllop eller företagets kickoff.
Vigrum Krog & Kafé
Hovby Vigrum  LIDKÖPING
Tel: 0762-148323

Götala Herrgård

Vår privata och familjära miljö gör herrgården mycket omtyckt för högtidsdagar. Den lugna miljön inbjuder också för stillsamma minnesstunder
Götala Herrgård
Götala Herrgård  SKARA
Tel: 0511-100 75

Alla inom festlokaler

First Hotel Billingehus

Alphyddevägen
541 21 SKÖVDE

Tel: 0500-44 57 00


Flämslätt stifts- & kursgård


Tel: 0511-304 40


Quality Hotell Prisma

Ekedalsgatan 2
541 24 SKÖVDE

Tel: 0500-488000Hyra festlokaler i Skövde och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Skövde och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Skövde eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Skövde för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Skövde så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Skövde som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Skövde är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Skövde som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Skövde. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Skövde.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel