Festlokal och festlokaler i Skövde

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 6 resultat  

Festlokal Skövde - Festlokaler & festvåningar i Skövde


Här hittar du festlokaler i Skövde där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Skövde. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Skövde med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Skövde med logi.

Flämslätt stifts- & kursgård

Flämslätt är en harmonisk symfoni av god mat och service. Hjärtligt välkomna!
Flämslätt stifts- & kursgård
 LERDALA
Tel: 0511-304 40

Allas Hus

Allas Hus i Bôrna (Borgunda) erbjuder unika lokaler med historiska anor i fantastisk miljö. Passar för alla sorters fester, sammankomster, events och konferenser .
Allas Hus
Dalavägen 11, Borgunda  SKÖVDE
Tel: 072-425 18 84

festlokaler i närområdet

Hotel Bellevue Hjo

Vi skräddarsyr lösningarna..
Hotel Bellevue Hjo
Stadsparken  HJO
Tel: 0503-120 00

Götala Herrgård

Vår privata och familjära miljö gör herrgården mycket omtyckt för högtidsdagar. Den lugna miljön inbjuder också för stillsamma minnesstunder
Götala Herrgård
Götala Herrgård  SKARA
Tel: 0511-100 75

Mera Festlokaler!


Adressregister

Allas Hus

Dalavägen 11, Borgunda
541 93 SKÖVDE

Tel: 072-425 18 84
Läs mer >>

Flämslätt stifts- & kursgård


Tel: 0511-304 40
Läs mer >>

Kårhuset Boulogner

Boulognergränd 2
541 37 SKÖVDE

Tel: 0707-103729


Sällskapet

Trädgårdsgatan 11
541 30 SKÖVDE

Tel: 0500 41 19 12Hyra festlokaler i Skövde och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Skövde och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Skövde eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Skövde för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Skövde så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Skövde som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Skövde är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Skövde som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Skövde. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Skövde.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel