Festlokal och festlokaler i Vara

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Festlokal Vara - Festlokaler & festvåningar i Vara

Här hittar du festlokaler i Vara där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Vara.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Vara med logi.

festlokaler i närområdet

Sockertoppens festvåning

Festvåningen mitt i stan som kan bokas med eller utan service. För bl.a. Bröllop, Födelsekalas, Företagsevent och Konferens.
Sockerfabriken
Sockerbruksgatan 1  LIDKÖPING
Tel: 0510 - 651 90

Götala Herrgård

Vår privata och familjära miljö gör herrgården mycket omtyckt för högtidsdagar. Den lugna miljön inbjuder också för stillsamma minnesstunder
Götala Herrgård
Götala Herrgård  SKARA
Tel: 0511-100 75

Vigrum Krog & Kafé

Vi kan ta emot grupper från 10 till 55 personer. Allt ifrån den privata festen, bröllop eller företagets kickoff.
Vigrum Krog & Kafé
Hovby Vigrum  LIDKÖPING
Tel: 0762-148323

Hyra festlokaler i Vara och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Vara och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Vara eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Vara för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Vara så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Vara som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Vara är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Vara som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Vara. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Vara.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel