Festlokal och festlokaler i Kalix

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Festlokal Kalix - Festlokaler & festvåningar i Kalix


Här hittar du festlokaler i Kalix där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Kalix. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Kalix med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Kalix med logi.

festlokaler i närområdet

Arrangera en fest för livet på Kaptensgården

På Kaptensgården hjälper vi er med den mindre middagen till det största bröllopet.
Kaptensgården
Häradsvägen 9  GAMMELSTAD
Tel: 0920-25 70 17

Bröllop och fest på Elite Stadshotellet

I vår fina festsal har många brudpar dansat vals och tango. Här har det skålats för jubilarer och hurrats på födelsedagar.
Elite Stadshotellet Luleå
Storgatan 15  LULEÅ
Tel: 0920-27 40 00

Ralph Lundstengården

Ralph Lundstengården är en gård med anor från 1700-talet. Här finns det lokaler för livets alla händelser – fest, dop, bröllop, minnesstund,kick-off och konferens!

Ralph Lundstengården
Ersnäsvägen 83  LULEÅ
Tel: 0920-310 54

Mera Julbord!


Relaterade sökningar:
Luleå

Hyra festlokaler i Kalix och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Kalix och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Kalix eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Kalix för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Kalix så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Kalix som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Kalix är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Kalix som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Kalix. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Kalix.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2023
 
 
pixel