Festlokal och festlokaler i Botkyrka

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Festlokal Botkyrka - Festlokaler & festvåningar i Botkyrka


Här hittar du festlokaler i Botkyrka där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Botkyrka. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Botkyrka med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Botkyrka med logi.

festlokaler i närområdet

Stortorgskällaren

På Stortorgskällaren skapar vi vår egen tolkning av det nordiska kökets uttryck och hantverk.
Stortorgskällaren
Stortorget 7  STOCKHOLM
Tel: 08 - 10 55 33

Fest i lummig trädgårdsmiljö

Bröllop & Fest på Nynäsgården.
Festlokal och catering för stora som små tillställningar.
Nynäsgården Hotell & Konferens
Telegrafgatan 41  NYNÄSHAMN
Tel: 08-520 205 90

Engelen – det kompletta valet i Gamla Stan!

Kickoff, företagsfest, skivrelease! Engelens lokaler passar till det allra mesta! Samla kollegor, familj eller varför inte hela släkten till en oförglömlig dag eller kväll.
Pub & Steakhouse Engelen
Kornhamnstorg  STOCKHOLM
Tel: 0771-826 826

Fest på Utö med havet som kuliss!

Med havet och skärgårdens charm som inramning förvandlas varje bröllop och fest på Utö Värdshus till ett oförglömligt minne!
Utö Värdshus
 GRUVBRYGGAN, UTÖ
Tel: 08-504 20 300

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Haninge Stockholm Nynäshamn

Adressregister

Lida Värdshus & Konferens

Box 50
146 21 TULLINGE

Tel: 08-778 43 80Hyra festlokaler i Botkyrka och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Botkyrka och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Botkyrka eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Botkyrka för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Botkyrka så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Botkyrka som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Botkyrka är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Botkyrka som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Botkyrka. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Botkyrka.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2023
 
 
pixel