Festlokal och festlokaler i Vännäs

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Festlokal Vännäs - Festlokaler & festvåningar i Vännäs


Här hittar du festlokaler i Vännäs där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Vännäs. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Vännäs med logi.

festlokaler i närområdet

Fest med aktivitet hos O’Learys

Boka en härlig festlokal mitt i Umeå centrum, kombinera med aktiviteter och god mat & dryck!
O'Learys Umeå
Skolgatan 64D  UMEÅ
Tel: 090-12 55 55

Bröllop och fest på Elite Hotel Mimer

Vad sägs om en bröllopsfest i en skolbyggnad från tidigt 1900-tal som numera är vårt vackra Elite Hotel Mimer?
Elite Hotel Mimer
Kungsgatan 75  UMEÅ
Tel: 090-203 94 00
Relaterade sökningar:
Umeå

Hyra festlokaler i Vännäs och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Vännäs och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Vännäs eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Vännäs för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Vännäs så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Vännäs som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Vännäs är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Vännäs som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Vännäs. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Vännäs.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel