Festlokal och festlokaler i Örkelljunga

   Visa 3 resultat  

Festlokal Örkelljunga - Festlokaler & festvåningar i Örkelljunga


Här hittar du festlokaler i Örkelljunga där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Örkelljunga. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Örkelljunga med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Örkelljunga med logi.

festlokaler i närområdet

Tostarps Kursgård

Matsal och festsal för 60 personer, kök för självhushållning samt övernattning för 60 personer.
Tostarps Kursgård
Tostarp 2883  TYRINGE
Tel: 0730-712367

Gillesgården

När du behöver hyra en lokal då du själv fixar festen. Centralt i Vinslöv strax utanför Hässleholm.
Gillesgården
Furgatan 11  VINSLÖV
Tel: 0700-17 16 84

Hotell Erikslund

Restaurangen för festmiddagen eller företagseventet - här ryms upp till 180 personer men är lika mysigt för två.
Hotell Erikslund
Åstorpsvägen 15  ÄNGELHOLM
Tel: 0431- 415 700

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Hässleholm Ängelholm

Hyra festlokaler i Örkelljunga och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Örkelljunga och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Örkelljunga eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Örkelljunga för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Örkelljunga så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Örkelljunga som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Örkelljunga är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Örkelljunga som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Örkelljunga. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Örkelljunga.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel